Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Babarczi Szőlőbirtok és Pince

-13%
A halványsárga bor illatában közepesen intenzíven érezhetőek a bodza mellett a fehér virágok, és a citrusos jegyek. Ízben kellemes, a frissítő savgerinc, az illatnak megfelelő citrusos, fűszeres aromákkal harmonizál, amelyhez könnyed test párosul.
Tovább
1 290 Ft
1 490 Ft
Egységár: 1 720 Ft/l
Kezdete: 2021.08.27 A készlet erejéig!
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A Cserszegi Fűszeres könnyedsége, a Tramini gyümölcsös-virágos aromái és az Irsai Olivér parfümös, bodzás jegyei páratlanul izgalmas bort alkotnak. A gyümölcsösséget, és a szép savakat kiegészíti az apró buborékos gyöngyözés, így válik ez a bor a nyár üdítő italává.

Tovább
1 690 Ft
Egységár: 2 253 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Ez a Chardonnay Győrújbarát egyik legjobb adottságú dűlőjében, a Báró-dombon termett. Illatában és ízében is frissességet, gyümölcsösséget sugall, de emellett a karakteres, minerális jegyek is jelen vannak. A körte, alma és virágos jegyek szép savérzettel párosulnak. Halételekhez, sültekhez vagy akár önmagában is kiválóan fogyasztható.

This Chardonnay was produced in one of the best vineyards in Győrújbarát, on the Báró hill. It has freshness and fruitiness on the nose and on the palate, but also character and minerality. Pear, apple and floral notes are combined with a nice touch of acidity. Excellent with fish dishes, roasts or even on its own.

Tovább
2 190 Ft
Egységár: 2 920 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Ez a rozé, mely 100 %-ban Kékfrankosból készült, illatában és ízében is kitűnően tükrözi a
Pannonhalmi borvidék és a fajta jellegzetességeit. Kóstoláskor intenzíven jelennek meg a
szamóca és málna jegyek, melyet az élénk, közepes erejű savérzet támaszt alá.
Tovább
1 490 Ft
Egységár: 1 987 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

A közepes intenzitású, bodzára, csalánra és fehér húsú gyümölcsökre emlékeztető illat frissességénél és mértéktartásánál fogva eleganciát tükröz. A borban egyenes ívet rajzol a közepesnél erőteljesebb savérzet és a citrusos ízek, amelyeket ugyanakkor őszibarackos, zamatok, közepes test kísér.

Tovább
2 190 Ft
Egységár: 2 920 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez