Zsindelyes Pálinkafőzde

A birs elragadóan fűszeres citrusosságot hordoz, ízében a kellemes kompót jelleg mellett fenyő és virágillatok keverednek. A sokféle gyógyhatású gyümölcsből egy rendkívül simulékony és üde pálinka látott napvilágot.
Tovább
5 790 Ft
Egységár: 16 543 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Az egyik legtöbb vitaminnal és hatóanyaggal rendelkező bogyós gyümölcsünk a bodza. Az éjfekete színű terméséből készült pálinka egy erőteljesen markáns gyógynövény-ízzel és illattal kápráztatja el a különlegesebb ízvilágot kedvelő fogyasztóját.
Tovább
8 990 Ft
Egységár: 25 686 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Zsindelyes Pálinkafőzde Mézes Körtepálinkája igen népszerű a hazai fogyasztók körében. Azért, hogy ezt a közkedvelt mézes pálinkát még vonzóbbá tegyék egy egzotikus fűszerrel ízesítették. Így született meg a Zsindelyes Vaníliás Mézes Körte. A vanília lágy fűszeressége remek keretet biztosít a zamatos körte harmonikus ízének. A kezdetben megbúvó vaníliás jegyek az ital kóstolásakor folyamatosan törnek előre, így alkotva komplex egészet a lágy mézzel és az érett körte utánozhatatlan aromájával....
Tovább
4 490 Ft
Egységár: 8 980 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
A körte a gyümölcsök királynője. Nemcsak formája, de íz- és zamatanyaga is a tökéletesség, a méltóság, a teljes elegancia demonstrálása. A kellőképpen beérett, szalmasárga Vilmos édes-citrusos lendületét más körte fajtákkal kikerekítve alkotnak teljes harmóniát.
Tovább
5 990 Ft
Egységár: 11 980 Ft/l
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez