Válibor

Hordóban és tartályban spontán erjesztett, majd 8 hónapig érlelt tétel. Neutralitás, ásványosság, vadvirágok és a bazaltkövek frissen felázott illata jellemzi ezt a bort. Balatoni fogassal való találkozása felejthetetlen élményt nyújt, de káposztás ételek, sertéssültek és érlelt sajtok mellé is ideális lehet.
Tovább
3 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Az öreg tőkéknek, a kitűnő adottságú területeknek és a kíméletes feldolgozásnak köszönhető a bor sajátos karaktere. Érett csonthéjas gyümölcsök tobzódnak a pohárban a tavaszi virágok friss illatával kiegészülve. A tétel felét új- illetve idősebb 500 literes hordókban érlelték 8 hónapig, majd palackban pihentették fél évig. Kitűnő kísérője lehet érleltebb sajtoknak, tésztasalátáknak vagy akár egy roston sült harcsa is befogadja 12 C-on.
Tovább
2 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Szeptember 20-án szüretelve, 90 dkg-os tőketerhelés mellett, burgundi stílusban készített bor. Napi tübbszöri csömöszölés, kíméletes préselés, 5-6 hónapos tölgyfahordós érlelésnek köszönhető, komoly komplexitás érhető tetten. Elegáns, hosszan élvezhető ízek közvetítik a piros bogyós gyümölcsök hadát. Leginkább kacsához, bárányhoz vagy vadszárnyasokhoz ajánlom 16-17 C-on fogyasztva.
Tovább
4 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
36 órás héjon áztatást követően a felét hordókban, a másik felét pedig tartályban erjesztték és érlelték még további 6-8 hónapig. Illatában találkozhatunk az őszibarackkal, a citromfűvel, de a vérnarancs is gyakori látogató. Rozéra emlékeztető színe, gyümölcsös illat- és ízvilága kiegészülve a Badacsonyra jellemző ásványos lecsengéssel kellő párja lehet lazac, tészta- és fehér húsú ételeknek.
Tovább
2 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Száraz, üde fehérbor Zeusz szőlőből.
Tovább
2 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez