Budapesten INGYENES kiszállítással - A Par Excellence díjas Borvár Borkereskedés ajánlásával!
Kékfrankos gerincen cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir képezi a bort. Illatában gyümölcsös, étcsokoládés, céklás, fűszeres jegyek. Kóstoláskor sötét bogyós gyümölcsök és élénk savak koncentrált textúrán, közepes testen, arányos alkoholtartalmon és a szerkezetbe épült tanninokon nyugszik. Mindkét egység adta előnyökkel bír a bor, egyszerre jellemzi a teltség és a vitalitás. E házasítás alapborait 1 évnél hosszabb ideig, kis (10 hektoliternél kisebb) hordókban érlelték, mielőtt lepalackozták volna. Kiváló társa olaszos ételeknek: ajánlott mellé fűszeres húsos pasta, rukkolás risotto, vagy akár egy friss bazsalikomos pizza. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 14-16 °C.