Hilltop Borászat

A Hilltop Neszmély Zrt. a kezdetekkor Interconsult néven működött. A névváltással kapcsolatban a főborász elmondta: „A borászat festői szépségű elhelyezkedése miatt egyik brit vevőnk javasolta házi bormárkájának nevéül a Hilltopot. Ennek nyomán született a Hilltop cégnév ötlete. Bár eleinte csak a vendéglátó helyeinkre, az étteremre és a szállóra használtuk a Hilltop elnevezést, később úgy gondoltuk, hogy ennél jobb nevet a borászatnak sem találhatnánk.”
A neszmélyi és szekszárdi táj színeit, ízeit, zamatait felvonultató borcsalád, melynek kiváló minőségű tagjait korszerű, praktikus csavarzáras megoldással jelenítjük meg a polcokon. A sorozat három kiváló ár-érték arányú cuvée-t és a legnépszerűbb klasszikus, hazai és nemzetközi szőlőfajtákat sorakoztatja fel. A borcsalád fehérszőlőből készült tagjai mellett megkóstolhatjuk a szekszárdi merlot és cabernet sauvignon fajtákat is.
Gondos válogatás eredményeként gyönyörködtető szín- és ízvilágú, emlékezetesen gyümölcsös illatú, élénk, üde borok születtek. A borcsalád tagjait – letisztult, elegáns és könnyen felismerhető megjelenéssel, kedvező árfekvéssel – ajánljuk borászati és gasztronómiai kalandozásokhoz.

Összesen 12 találat